Tuesday, January 20, 2009

Iota #5 - !@#$%^&*(

Ada je!!!

Ade je bende dia nak buat kite tension! Stress! Nak mengamuk!!!/p>

Dah la exam susah macam taik! Dah habis exam pon tak boleh senang… ade pulak remedial! Bila nak fikir pasal remedial, ada pulak KKN bodoh! Eeeeeeeeee, lembapnya!!! Kenapa sekarang baru nak bagitau?! Tak boleh tengok orang senang langsung!!!

Nak register thesis pon one whole day melanguk dkt campus, nak uruskan surat kuasa pun lagi satu hari melangok dkt campus. Nak register KKN pon… ntah la!

Nak balik Malaysia pon mcm2 hal nak buat! Nak stamp date dkt surat pun kena tunggu… procedure mcm sial. Buat ERP pon berulang-alik dkt immigration, tengok muke bapak selenge yang ingat dia power sangat! Dah la kena bayar mahal, tapi kerja tak improve langsung!! Semakin lama semakin menyusahkan orang!!!

Nak bayar tu la, ni la… berlobang purse! Lama2 berlobang otak!

OMG, everything gets on my nerves!

Ni nak nanges nih… mama!!!!!!!


8 comments:

angah bella said...

opsss lupe nak pacak bendera hr ni..ok..dah!!!

bil..apesal bil panggil mama jer??
papa?? nnt papa merajuk kaaang...padan muke!!!
chill laaa bil...
g 'therapy' bil tu..lps tu okay laaa
take care
*muaaaahsss*

Bil said...

bil dah sms papa!! tp papa tak call bil pOn!!! merajuk la nih!!!
benciiiiiiiiiii!!!!!!!!!

therapy bil tu short term je.. :(

MIZZIDIEY said...

betol betol betol!!!
saye sokong!!
hehe =D

lolalyena said...

Bil sabar yer.. here also got KKN.. plus everyone have to wait their turn to masuk RS coz initially RS penuh with koas.. huhu... lambatla abit nak habis...jangan sedih k... we pasti jadi Doctor... u great hot Dr.Bil :)

Bil said...

na.. ur case is depressing enough. how could they dont hev enough place for u guys in the RS?
so sad.
but im here all depressed too!
hug hug*

nana said...

mmg bodoh la! nih geram nih..tiap kali balik, ade je nk nyusahkn kite..bodoh betol..ingat kite nk kene duduk sini x balik2 ape..mmg saje je nk suh kite duk kt sni x balik2 agaknye, bg income negara die naik...aaaaaaaaaa....geramnye!!!!!!!

Bil said...

i geram!! geram sangat!!!!
mmg dia nak sroh kite dok melangok dkt negara dia la tu!!

sgt cerdik.. pandai dia korek duit kite. dah la klau nak balik pun kena bayar!!

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI















Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...